• 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten
 • 00Seconden
 • 00dagen
 • 00uur
 • 00min
 • 00sec
Deze actie is verlengt! Actie eindigt op 2 maart 2021.

Jouw website of webshop, helemaal van jou.

Nu starten

Betaal in termijnen, of in één keer.

Helemaal van jou.

Een website of webshop, helemaal van jou.
Zeker nu wil je zo snel mogelijk online zichtbaar zijn. Wij leveren niet alleen binnen 24 uur je site, je bent ook 100% de baas van je site. Zo kan je achteraf alles zelf beheren, aanvullen en aanpassen.

Je ontvangt een handleiding met handige informatie, tips en linkjes om alles te weten over het beheren van je site. Ook staan wij na het opleveren van je site nog 7 dagen stand-by voor vragen. Gewoon via WhatsApp of per mail.

Heb je hierbij ondersteuning nodig, of wil je liever dat iemand anders dit regelt? We bieden ook onderhoudsservices aan en je ben vrij om je website door een ander te laten onderhouden.

#WeSupportLocals

Responsive design

Je website is gebouwd dat weergave op dekstop, tablet en telefoon er fris en passend uit ziet!

Gebruiksvriendelijk

Geen intimiderende, onnodig moeilijke dashboard en instellingen. Wij zorgen voor een schone, overzichtelijke admin dashboard.

In eigen beheer

Jij kan makkelijk je site zelf beheren. Gekozen voor een webshop? Je producten eenvoudig bijwerken, coupons aanmaken en orders inzien/bewerken.

Hoe werkt het?

Spannend, eindelijk investeren in een website of webshop. Geen zorgen. We lopen het even door.

Domeinnaam & Hosting

Omdat jij straks eigen baas, en volledig in beheer bent moet je zelf je domein en hosting aanschaffen. Hierdoor staat het domein op jouw naam, en niet onder Tiny Taurus.

Lukt het niet of vind je het toch spannend? Geen zorgen, wij helpen je graag. Je kan ons gewoon Mailen of  appen via Whatsapp.

Tiny Taurus Website b 24 u - gif domeinnaam

Kies een template

Maak een keuze uit van onze webshop of website templates. Jouw site zal op basis van je gekozen template opgemaakt en gevuld worden. Zo kunnen we snel leveren, en bespaar jij kosten!

Bestel je een webshop? Dan verwerken wij de eerste 5 producten voor je! Met de handleiding dat je achteraf krijgt, kan je zo je producten, voorraad, je hele site beheren. 

Wij hebben meer dan 20 templates in verschillende branches. Voor ieder wat wils!

Aanleveren

Om te bestellen vul je eerst een aanleverformulier in. Hier vragen we praktische informatie om je website te zullen. Denk aan basis gegevens als je bedrijfsnaam, branche, contactgegevens. 

Teksten & foto’s voor bijvoorbeeld: 

 • Over ons pagina
 • Contact pagina
 • Home pagina 
 • Je producten (webshop)

Download en bekijk onze overzichtelijke checklist om voorbereid te bestellen. Ook staan hier handige tips in!

Tiny Taurus website i 24 u - checklist preview

Bevestig, bestel & aftellen!

Nadat je alles hebt aangeleverd volgen de laatste instructies om ons toegang te verlenen tot je domein en hosting. Rond je bestelling af en wacht op een bevestiging per mail. Nadat je dit hebt aangeleverd testen wij of we toegang hebben tot je domein en hosting om je site te bouwen.

Wij bouwen en vullen je site met de door jou aangeleverde content. Dit doen wij binnen 24 uur nadat je aangeleverde documenten bevestigt zijn.

Nazorg

Na oplevering van je website of webshop staan we nog 7 dagen 24/7 voor u klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en je op weg te helpen. Zo kan het zijn dat je vragen of hulp nodig hebt bij bijv: het gebruiken van je dashboard, het koppelen van je iDeal betaalmogelijkheden (Mollie, Buckaroo) of het instellen van je website gegevens. Heb je een webshop aangeschaft en opgeleverd gekregen? Dan krijg je gratis  onze ‘Spoedcursus – WooCommerce voor starters’ 

CMS

Wij maken websites met CMS WordPress en voor webshops in combinatie met een open-source
e-commerce plug-in. Kostenbesparend en makkelijk zelf te beheren! Wij gebruiken onze Tiny Taurus Thema en de bijhorende templates. Lees alles over WordPress hier. En alles over WooCommerce hier.

FAQ

Meest gestelde vragen & antwoorden

Uiteraard! Voor persoonlijk gebruik kan je ook gewoon een website bestellen. Doorverkoop is niet toegestaan.

Jazeker. Stel, je wilt gebruik maken van een restaurant template, maar het is bedoelt voor een café, of ben je een kinderoppas en wil gebruik maken van de  dierenoppas template, dan kan zonder problemen.

De templates geven je een idee van de indeling en structuur van de website of webshop, dit staat namelijk vast en word niet aangepast. Als jouw wens daarin past, kunnen wij de template gewoon invullen met jouw aangeleverde bestanden.

Je kan gemakkelijk de checklist downloaden. De gegevens en bestanden die je aanlevert zijn ter voorbereiding voor het invullen van je site. Zo kunnen wij binnen 24 uur jouw website of webshop leveren. 

Wanneer je niet alle gevraagde bestanden en gegevens kan aanleveren zullen wij ons best doen om je website zo goed mogelijk in te vullen met de bestanden die je wel hebt aangeleverd. Indien mogelijk verwijderen we secties uit het template die onnodig zijn op basis van wat jij hebt aangegeven en aangeleverd. Als je bijv. bepaalde teksten niet aanlevert, behouden we de opvultekst van de templates. Geen zorgen, wij houden nauw contact met je en houden je ten aller tijde op de hoogte.

Wij hebben de gevraagde gegevens nodig om je website in jouw eigen beheer op te zetten. Zo heb jij na oplevering volledige controle over je website en ligt dit niet bij Tiny Taurus of derden. 

Dat is geen probleem zolang je een webhosting hebt dat geschikt is voor WordPress installatie. 

Ja, dat kan zeker! Als je een website op maat wilt laten bouwen kan je ons mailen met je aanvraag. Wij sturen je dan vrijblijvend een offerte.

Domeinverhuizingen zijn niet inbegrepen bij deze actie. Indien je toch graag hulp wilt bij het verhuizen van je domein raden we je aan ons te mailen.

Scroll naar top