Sherlenne is een fijne professionele vrouw om mee te werken. Ze schakelt heel fijn en kan als er iets nodig is, dit op een hele prettige manier duidelijk maken. Door goed naar je te luisteren kan zij datgeen wat jij voor ogen hebt maken. Ze durft en kan dan ook haar eigen stijl loslaten om te voldoen aan jouw vraag. Ze werkt daarnaast ook erg snel en efficiënt wat wil jij als opdrachtgever nog meer.

Ik word erg blij van onze samenwerking, daarom is ze dus ook regelmatig voor mij in de weer. Waar zou ik zijn zonder haar! Een aantal woorden waarvan ik vind dat ze haar goed staan zijn: flexibiliteit, duidelijkheid en oplossingsgericht en een hele prettige persoonlijkheid.
Heb je een klus… dan naar Sherlenne dus!

ASTRID - KIES VOOR JEZELF ACADEMIE

Ik heb Sherlenne leren kennen als een multi talent op het gebied van (multi)media design. Ze werkt snel en precies, heeft oog voor detail en is organisatiegevoelig.

Zowel haar on- als offline producties passen altijd precies binnen het beeld dat een klant schetst. Ze kan hoofd- en bijzaken zeer goed scheiden, en is in staat om met minimale middelen een compleet verhaal te vertellen.

Ze is een prettige, positieve collega, en zeer waardevol binnen een team. Ik kan iedereen die op zoek is naar een getalenteerd teamplayer die in staat is projecten alleen te dragen, aanraden voor Sherlenne te kiezen!

RHEA - GERSER MEDIA

Sherlenne is positief ingesteld en een eerlijke ontwerpster met een oog voor detail. Ze heeft voor mij in een enorm kort tijdsbestek de opdracht goed opgeleverd. Uitstekende communicatie tijdens het proces en niet gevreesd om haar mening te geven.

ANEY - EVENT MANAGER IBD

Ik heb de samenwerking heel fijn ervaren. Wat ik fijn vind is dat je altijd professioneel bent, afspraken maakt en je er aan houdt. En dat je helder bent over alles, zowel met communiceren als met je service. Wat ik ook fijn vind is dat je transparant bent en meedenkt, je gaf ook meerdere opties van een ontwerp die ik wilde en je gaf je advies.
En toen ik je appte dat het formaat niet juist was, had je het meteen verholpen.

Dus; fijne samenwerking!

ANOUAR - ANOUXSEY

Ik heb Sherlenne leren kennen als een vrolijke, creative en loyale werkneemster die haar werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht. Ze is een multi inzetbare kracht en werkt altijd heel gestructureerd. Ze heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en heeft tijdens haar werk veel goed werk geleverd.

RONALD - LIKE JE WIJK & GERSER MEDIA

You have absolutely been amazing! I appreciate the easy way of contact and I found you extremely professional and helpful. You gave me a nice offer for the budget that I had and delivered above expectations. I recommend everyone to choose Sherlenne if you want easy communication, fast delivery while maintaining quality design.

AMBER - PARTICULIERE KLANT

Fijne samenwerking. Is professioneel, punctueel en behulpzaam. Zelfs naderhand kon ik Sherlenne vragen om hulp en uitleg.

Anoniem - Rotterdam
Scroll naar top