Wat kunnen wij
voor jou doen?

STRAORDINARIO_TinyTaurus_branding
ODDSENSE - DISPLAY TINYTAURUS

Visuele identiteit & Drukwerk

Een sprekende logo, passende kleurenschema en lettertype, en consequente vormentaal. De visuele identiteit van jouw bedrijf is jouw visitekaartje. Een passende logo en huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en geeft goede impressie van waar jouw bedrijf voor staat. Op basis van wat jij wilt uitstralen, welke statement jij wilt maken en  je visie en missie, beginnen wij met ontwerpen om jouw bedrijf een identiteit te geven en de beste resultaten neer te zetten. 

We maken logo’s, huisstijlen, ontwerp van visitekaartjes, briefpapier, posters, flyers, brochures en zorgen voor het drukwerk als jij dat fijn vind. We denken graag mee met hoe je jouw identiteit op de kaart kunnen zetten. 

Websites & Webshops

Van minimalistische one pagers tot uitgebreide webshops en alles wat daar tussen valt. Wij ontwerp en/of bouwen jouw website of webshops. Ook voor redesign van een bestaande website of pagina, verhuizen van domein/hosting, of onderhoud kan je bij ons terecht.

Digitale Illustraties

Voor textielbedrukking tot social media uitingen illustreren wij cartoons in een unieke stijl. Semi realistisch of een ‘modern urban look’. Al onze illustraties worden  in de meest geschikte programma’s hand getekend. Ook kunnen wij jouw cartoon animeren en omtoveren tot sprekende video-intro’s of GIF’s.

Motion Graphics

Wij creëren allerlei soorten online video content zoals infographics, special effects (FX), graphic edits, 2D animatie, storytelling, uitleg- en promotievideo’s en songtekst video’s. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en weet direct wat wij voor jou kunnen doen.

Wil jij iets onvergetelijks neerzetten? Een statement maken? 
Neem contact op en weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Scroll naar top